Sürücülerin kabusu olan tedes uygulamarı içişleri bakanı süleyman soylu nun az önce gelen açıklama sıyla sona erdi. Zira bu sistemle vatandaşa tuzak kurulup özel şirketlere yüksek miktarda paralar aktarılması sağlanıyordu. Sistem sona erse de biz yine trafik kurallarına uymaya devam edicez tabiki..
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
ordu'dan geçmek zorunda olanlar halaya başlamıştır bile
Sormayın ya giresundayım bazen iş için gidip geldiğimiz oluyor 1 saatlik yol 1 saat daha uzuyordu şu tuzak radar yüzünden vallahi şimdi halay değil kolbastı oynayacağım ezan okunuyo.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >