Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
498
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ankart Usb hatası
İ
20 yıl (163 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar
Anakarttımda usb bellek yada web cam external donanim bağladığımda,bu bilgisayarda takılı USB aygıtlardan birisi çalışmadığından windows bu aygıtı çalıştıramıyor diye uyarı geliyor.USB bağlantılarım tam gerek anakartın üstündeki gerekse sonradan takılı olanlar.BİOS da her şeyde açık.Aygıt yöneticindede tam yüklü donanımlar.
Cevaplarını bekliyorum
Kolay gelsin

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



K
20 yıl (4418 mesaj)
Binbaşı

İşletim sisteminiz nedir? Anakartınızın modeli? İşletim sisteminiz xp ise SP 2 upgrade yapıldı mı? USB aygıtlarını kasanızın önündeki USB lerden mi bağlıyorsunuz? Yoksa anakartınızın arka usb portlarından mı? Bu sorduklarıma cevap verebilirseniz belki çözüm yolu bulmamıza yardımcı olur.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.