Arkadaşlar 6 senedir bindiğim aracı satarken 5664 te hasar kaydı göründü. sigortacılar da hasar görünmüyor. sadece 3000 tl çarpma diye kayıt var. Bu nedir ne değildir karşı tarafın hasarı mı yoksa benim araç mı.başka hiç birşey öğrenemedim. Bilenler yardım etsin lütfen bugün aracı satacam. Bu hasar miktarı fiyatını nasıl etkiler 27100 tl ye anlaşmıştım.ne kadar düşülür?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Siz almadan önce bi kazasi olduysa Siz aldikdan sonra tramere duşmüş olabilir. Ayni sey benimde başıma geldi. Arabayla anlaştim imzaya geldikden sonra Tekrar sorguladim 14 bin hasar kaydi gelmiş. Yani dosya anca kapatılmiş Saçma sapan şeyler. Eğer aracinizi zaten uyguna veriyosaniz düşmeyin Aliciya durumu izah edin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __GeneraL__ -- 4 Ağustos 2016; 16:38:10 >
Alıcıya karşı mahçup duruma düştüm. Adam önyargılı haliyle. 100 lira daha düştüm. Sigortacılarına da soracaklarmış. Benim anlamadığım daha önce yoktu böyle birşey şimdi neden çıktı. üstelik sigortacılar böyle bir kayıt yok diyor.
sigortacılar da hasar görünmüyor.
sadece 3000 tl çarpma diye kayıt var. Bu nedir ne değildir karşı tarafın hasarı mı yoksa benim araç mı.başka hiç birşey öğrenemedim. Bilenler yardım etsin lütfen bugün aracı satacam.
Bu hasar miktarı fiyatını nasıl etkiler 27100 tl ye anlaşmıştım.ne kadar düşülür?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.