Arkadaşlar superonline'ın verdiği telefonlu Huawei HG253s modemini kullanıyorum. 2 kat aşağıda internetin iyi çekebilmesi için menzil artırıcı/access point almak istiyorum. Bildiğim kadarıyla bu modemde köprüleme özelliği yok. Alttaki ürünle benim modemi nasıl eşleştiririm. Hazır teknosada indirimdeyken almak istiyorum. Acil yardımınıza ihtiyacım var. Başka ürün-yöntem önerisi de alabilirim.
TP-LINK TL-WA901ND 300MBPS access point
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bildiğim kadarıyla bu modemde köprüleme özelliği yok.
Alttaki ürünle benim modemi nasıl eşleştiririm. Hazır teknosada indirimdeyken almak istiyorum. Acil yardımınıza ihtiyacım var. Başka ürün-yöntem önerisi de alabilirim.
TP-LINK TL-WA901ND 300MBPS access point
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.