Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
799
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bilgisayar Kendiliğinden Açılıp Kapanıyor
B
9 yıl (190 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Elimde yaklaşık bir 5-6 yıllık PC var.

Hala kullanımda çalışıyor, fakat arada sırada aniden kasadaki güç kesilip 1-2 sn sonra sanki biri power butonuna basmış gibi kendiliğinden açılıyor. Bazen 2-3 defa arka arkaya yaptığı da oluyor. Bazen kapanıp öylece kalıyor defalarca power butonuna basmama rağmen güç almıyor. Güç kaynağında problem olduğunu varsayıp içine baktım kondansatörlerinde şişme veya dirençlerde zorlanma göremedim. Elimde voltmetre yok ölçemedim kaç değerleri geliyor kasa içine lakin anakart da arızalı olabilir mi? Anakartın arızalı olduğunu nasıl anlarım? Güç kaynaklı bir problemi var ama tam netleştiremedim ne yazık ki.

(Şu an sıkıntı yok görünüyor çalışıyor.)

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.