Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1495
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Logitech F710 gamepad ile ilgili sorunlar
F
10 yıl (1891 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar öncelikle selamlar,

Geçen sene almıştım f710 gamepad'i fakat bayadır bu sorun var ve ben internetten araştırdım çözüm bulmaya çalıştım elimden geleni yaptım ama hiç bir işe yaramadı açıkçası.

< Resime gitmek için tıklayın >

Aygıt yöneticisinde de görünmüyor microsoft xbox 360 controller da indirip kurdum ama sonuç yine aynı..Ayrıca logitech profiller yüklenirken şöyle bir hata alıyorum

< Resime gitmek için tıklayın >

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.Eğer olmazsa da kablolu modelleri var bu gamepad'in ondan alıcaz artık.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



O
Doğum gününü kutla!
10 yıl (966 mesaj)
Yüzbaşı

Sorununuz büyük ihtimalle kablosuz alıcıyı kasa üzerinde öndeki usb girişine taktığınız için oluşuyor diye düşünüyorum. Anakart üzerindeki usb girişlerine takıp tekrar bi denemenizi öneririm.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
10 yıl (1891 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: slayer_ducker

Sorununuz büyük ihtimalle kablosuz alıcıyı kasa üzerinde öndeki usb girişine taktığınız için oluşuyor diye düşünüyorum. Anakart üzerindeki usb girişlerine takıp tekrar bi denemenizi öneririm.

hem ön hemde arka taraftaki usb girişlerinde denedim sonuç hala aynı.Ben nano vericide bir sorun olduğunu düşünüyorum başka bilgisayarlarda denediğimde de aynı sorun oluyor çünkü.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.