E3 2011'de duyurusu yapılan Prey 2 için hala ümit olabilir. Bethesda'nın pre-alpha aşamasındaki halini beğenmeyerek iptal ettiği oyunu Human Head Studios geliştiriyordu. Şimdi ise oyun yepyeni bir halde karşımıza çıkabilir.
Daha önce Kotaku editörlerinin de Prey 2'nin baştan aşağı yeniden geliştirildiğine yönelik açıklamaları olmuştu. Prey'in fan Twitter hesabında Prey 2'nin E3 2016'da duyurulabileceği ve oyunun Dishonored'tan tanıdığımız Arkane Studios tarafından geliştirildiği iddia edildi. Üstelik bu oyunun adı Prey 2 bile olmayabilirmiş.
Prey 2 ilk yayınlanan videolarıyla büyük ilgi uyandırmasına karşın proje beklentileri karşılayamadığı için iptal edilmişti. Bakalım E3 fuarında karşımıza büyük bir sürpriz çıkacak mı?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Gene ertelenir hiç boşa ümit etmeyin.. Hem zati 2018 de falan çıksın bu 2 yıl ortalık karışık daha Deus Ex gelecek vs vs iyi olmaz yani. İlk oyunla kel alaka bir şey yapıyorsun, risk almadan 1-2 yıl sonra ocak şubat başı ortalık durgunken çıkar, satsın :)
Gene ertelenir hiç boşa ümit etmeyin.. Hem zati 2018 de falan çıksın bu 2 yıl ortalık karışık daha Deus Ex gelecek vs vs iyi olmaz yani. İlk oyunla kel alaka bir şey yapıyorsun, risk almadan 1-2 yıl sonra ocak şubat başı ortalık durgunken çıkar, satsın :)
Adamlar bunun farkında olarak çıkışı yapacaklar oyuna güveniyorlarsa seneye çıkartırlar oyunu iptal edildiğinde üzülmemiştim ama şaşırtabilir hepimizi bence bekleyelim görelim E3 ü :)
Prey 2 çıkmayacak bence. O defter kapanalı çok oldu. Bethesda denen gerzek firma Human Head Studios'un(Bu arada not olarak; Human Head Studios Prey 2'nin iptal olmasıyla elini eteğini AAA türü oyunlardan çekti ve mobil platforma yoğunlaştı. Allah tekrar tekrar belanı versin Bethesda!!) işlerine karışmasaydı, şimdiye ne kadar muhteşem olduğundan konuşurduk. Ayrıca da Arkane Studios'un geliştireceğini hiç sanmıyorum, Dishonored'ımsı Prey 2 olur anca.
İlk Prey beğendiğim bir oyun değil ikinci oyunda da hoş bir CGI fragman gördük o kadar. Fakat Arkane Studios işin içindeyse o oyunda umut var demektir.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.