Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
0
Cevap
334
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Steelseries siberia v2 yardim !
S
10 yıl (29 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaslar ! Benim steelseries siberia v2 kulakligim sol tarafi bozulmustu calismiyordu bende Philips SHP1900 speakerini alip SS ye taktim.Ama biraz uyusmamazlik oldu taktigim philips speakeri daha az ses cikariyor ! Simdi benim aklima soyle bi fikir geldi internetden 2 tane ayni speaker alsam taksam.Sibera v2 speakerleri 50mm 32ohm 112db degerinde.Eyer ben 50mm 8ohm alsam sorun olurmu ? Veya sag ve sol taraflarinada Philips shp1900 speakerini taksam olurmu ? Hangini yapsam daha iyi olur ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.