Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
0
Cevap
659
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hoparlör seçimi yardım...!!
U
10 yıl (238 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba. Birkaç gün önce yamaha rx-v471 amfi satın aldım. Önceki cihazımla kullandığım pioneer s-hm50 hoparlörler duruyor onlarıda yeni almıştım sıfır olarak iki hafta kadar önce. Bir arkadaşta yamaha ns-bp110 model hoparlörler var onlarıda alabilirim. Bu ikisi arasında hangisini seçmeliyim.
Kullanım olarak müzik ağırlıklı olmak üzere birazda film olarak kullanılacak. Hem film hemde müzikte 2 kanal tercih ediyorum. Sub ve back hoparlör kullanmıyorum.

S-hm50 hop. Cihazla uyumlu olmadı gibi
Ama diğer seçenek olan ns-bp110 u da deneme şansım yok. Alıp eve gelip takarım oldu oldu olmazsa satar yada kenara koyarım

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchuroom -- 21 Nisan 2016; 12:42:31 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.