Dikkat ederseniz hacim olarakta buyuk. Bunun sebebi icerisinde cok sayida memory chip bulunmasi. Dolayisiyla urunun gercekten 1 tb olup olmadigini anlamak birincisi fiyati ikincisi hacmi kontrol edilerek az cok anlasilabilir. Yani mesela 150 tlye 1 tb falsh bellek olmaz. Eger olsaydi kimse 250 tl verip hard disk almazdi. Bu nedenle gercek 1 tb flash bellegin 2000-3000 tl arasinda olmasi gerekir. Ikinci husus standart usb gorunumunde 1tb flash suan da yok. Eger ilerde memory chiplerin kapasitesi yeni tekniklerle artirilirsa olabilir. Ama suan icin yok. O nedenle hacim olarakta buyuk olmasi gerekir.
Sahte urunler bilgisayar tarafindan 1 tb olarak algilanir ancak dosya aktarimi yaptiginizda gercek kapasitesi dolduktan sonra kaydediyor gibi gorunur ama kaydetmez.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >