Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1275
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İş görür oto radyo önerisi
K
11 yıl (3822 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

100-150 liraya kadar, USB ve SD karttan çalabilen, özellikle radyosu düzgün çekebilen birşey almak istiyorum.
Çok yüksek veya çok kaliteli ses aramıyorum.
Mümkünse sade görünümlü, pavyon gibi ışıklar saçmayan ve çok karmaşık olmayan bir şey.

İlgileneceklere şimdiden teşekkürler...

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



B
11 yıl (286 mesaj)
Teğmen

pioner mvh 150ub mevcut elimde. Yaklaşık 1 sene önce aldım evde kullanmak için fakat anfiden direk aux girişiyle pcye bağladığım için gerek kalmadı bir iki kere kullandım. Şuan mevcut fiyatı ve özelliklerine bakabilirsin netten. Ben anten girişine ufak bir tel bağladığım halde gayet iyiydi radyosu. Anfi çıkışlarından teki çalışmıyor ona da anfi dönüştürücü taktık sorun olmuyor. Ha anfi kullanmıyorsan problem yok normal çıkışları çalışıyor. 0 almak istersen de tavsiye edebilirim. Biraz daha uygun istersen bendekini de satabilirim.
Bir de gidip goldmaster navitech veya piranha alana kadar iyi markaların alt segmentlerini almak daha doğru tercih olur kanısındayım





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benparker -- 10 Şubat 2016; 22:06:05 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.