katılım bankaları yapılandırma yapmıyor. baştan sözleşme ile vade farkı ne ise onu alıyor. gerekçe biz degişken faiz reel faiz vs degil, anlaşmaya bağlı ( sözlü ve yazılı akit ) olarak vade ve farkını koyduk diyor. yinede sorun bankaya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi postence -- 9 Şubat 2016; 16:09:23 >
bi arkadaşım kullanmıştı, erken kapama imkanı var. oda şu şekilde
mesela 100 lira çektiniz 80 lira ödeme kaldı toplam. kalan anapara da 60 olsun. onu belli bir yüzde ile çarpıp(erken ödeme cezası) beraber ödüyorsunuz.
Kuveytturk bankasından araç için kredi çektiğimiz de diğer bankalar da olduğu gibi krediyi erken kapatabiliyor muyuz?
Kapatabiliyorsak diğer bankalarda ki gibi anapara+ceza şeklinde mi istiyorlar, yoksa bizde faiz sistemi olmadığı için tüm parayı mı isterler..
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.