Uzun süredir telefon araştırıyorum arkadaşlar. Elimdeki seçenekleri yani sectigim birkaç telefonu yazdım o yüzden önerileriniz bunlar dışında olursa çok memnun olurum. Bi arkadaşım için araştırıyorum kolay kolay telefonların görünüşünü beğenmiyo o yüzden bende birçok alternatif sunmak istiyorum benim için değerli biri kiz arkadaşım. Samsung olmasın yalnız samsung aldırmam düşmanıma bile. Kötü telefon olduğundan değil ama ısınamıyorum bi türlü telefona. Samsung seven birileri varsa herkesin kendi tercihidir saygı duyarım ben G3 kullanıyorum o adamda LG'yi sevmeyebilir. Aradığım özellikler şunlar;
Maksimum 5.5 inç. Malum kız eli ufak zaten :) Minimum 2 GB Ram. Minimum 3 sene götürsün 5-6 ayda şişmesin telefon. MTK işlemci sevmiyorum kötü demem ama ısınamadım o işlemciyede. 1300-1400'e belki zorlanabilir bütçe babasına aldiricak kızlar babalarının prensesi belki biraz nazla zorlayabilir. O yüzden güzel önerilerinizi bekliyorum. Aşağıda benim seçimlerim var onlarında dışında olsun lütfen. Herkese iyi forumlar :)
G2 P70 G3 Vibe p1
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
g2 bulabılıorsanız alın,g3 e gerek yok uzun sure g2 kullandım ve cıdden ıyı telefon gunumuz ıhtıyacları ıcın rahat yeter ama selfıe duskunu ıcın c4 daha uygun g2 den
Maksimum 5.5 inç. Malum kız eli ufak zaten :)
Minimum 2 GB Ram.
Minimum 3 sene götürsün 5-6 ayda şişmesin telefon.
MTK işlemci sevmiyorum kötü demem ama ısınamadım o işlemciyede. 1300-1400'e belki zorlanabilir bütçe babasına aldiricak kızlar babalarının prensesi belki biraz nazla zorlayabilir. O yüzden güzel önerilerinizi bekliyorum. Aşağıda benim seçimlerim var onlarında dışında olsun lütfen. Herkese iyi forumlar :)
G2
P70
G3
Vibe p1
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >