Arkadaşlar klavyemde bir sorun var. Ne zamandan beridir hiç aklıma gelmedi buraya yazmak. Bilgisayarı uyku moduna alıp açtığımda klavyemde numlock kapalı olunca sorun yok, ama numlock açık olunca ki olması gerekiyor öyle alışmışım klavyede k-2 l-3 v.s. v.s. yazıyor. Sorunu nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler. Sistemim Windows 10 Masaüstü bilgisayar.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Tesekkur ederim ama ben çok araştırdım onlar çozum olmadı acaba diyorum ramde mi arıza var ramle alakası var mıdır onu da bilmiyorumsorular he bir de numlock kapatınca sorun yok numlock açınca(pc reset attıktan sonra veya uyku moduna alıp açtıktan sonra) bu sorun oluyor pcyi full kapatıp açana kadar düzelmiyor ama kapatıp açınca anca düzeliyor. Kafamda deli sorular
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.