Arkadaşlar merhaba bugun itibariyle 2014 1. 6 cdti j kasa cosmo aldim. Arac baya dolu. Aslinda ilk fikrim yeni kasa 1.4 t almakti. Ancak bayiye gittim.inceledim araci acikcasi hosuma gitmedi. Eski oturakli sportif hava kalmamis. İc dizaynida herkes begenmis ama simetrik durmuyor ve basit geldi bana. O yuzden cok begendigim j kasayi aldim. C180 kullandigim ve yakitindan gina geldigi icin dizelde aklimi celdi. Aracta bilmedigim cok ozellik var . Sizin yeni bir astra kullanicisina onereceginiz ya da uyaracaginiz seyler varsa bilmek isterim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Arac 16 binde 71 verdim ben bayide baya donanim eklenmiş navigasyon tam deri koltuk body kit geri kamera tek eksigi otomatik vites iste oda yeni kasalarda var icime sinmedi k kasa.
Arkadaşlar herkese iyi günler, ben de 1.4 t cosmo almak üzereyim internette periyodik bakim aralıklarını bulamadım, alacağım araç 30 binde en son 20 binde bakimi yapilmiş.
Arkadaşlar herkese iyi günler, ben de 1.4 t cosmo almak üzereyim internette periyodik bakim aralıklarını bulamadım, alacağım araç 30 binde en son 20 binde bakimi yapilmiş.
Öncelikle aracınız hayırlı olsun.Bakımları 15 ve katlarında yapılıyor.35000 km de bakım zamanı gelecek.Ancak kaç bin bakımı araç kaç yıllık ona göre bakmak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tica -- 5 Şubat 2016; 1:29:49 >
Teşekkür ederim cevabınız İçin, 2013 astra sedan 1.4 turbo kasım ayı çıkışlı şuan 30 binde, 20 binde bakima girdi en son. Arabadan cok anlamıyorum evde bş araba var bakımlarını falan babam yaptırır, ben de kendi arabamı babaama yük etmek istemiyorum bişey olursa kendim halledeyim istiyorum.
6 cdti j kasa cosmo aldim. Arac baya dolu. Aslinda ilk fikrim yeni kasa 1.4 t almakti. Ancak bayiye gittim.inceledim araci acikcasi hosuma gitmedi. Eski oturakli sportif hava kalmamis. İc dizaynida herkes begenmis ama simetrik durmuyor ve basit geldi bana. O yuzden cok begendigim j kasayi aldim. C180 kullandigim ve yakitindan gina geldigi icin dizelde aklimi celdi. Aracta bilmedigim cok ozellik var . Sizin yeni bir astra kullanicisina onereceginiz ya da uyaracaginiz seyler varsa bilmek isterim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.