Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1423
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Win7 32 bit'den Win10 64 bite upgrade yapabilir miyim?
_
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bi arkadaşım sordu, buraya da üyeliği yokmuş. ricası üzerine konuyu ben açtım. Olay başlıktan ibaret. 32 bit windows7 kullanıyormuş altta windows10 a geç çıkıp duruyor 64 bit windows10'a geçe bilir miyim diyor. Ne diyorsunuz ahali caiz midir? mümkün müdür?



S
8 yıl
Yarbay

Evet geçebilir ilk kez yükseltme şeklinde 32 bit ile yapar daha sonra sıfır kurulum yaparken 64 bit versiyon ile kurulum yaparsa problem olmaz...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
8 yıl
Yarbay

Hayır. 32 bitten direkt 64 bite yükseltme yapılamıyor. @SysEdit'in dediği gibi yapmak zorundasın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
8 yıl
Teğmen

http://10.enpedi.com/2015/08/windows-10-temiz-kurulum.html

Burada dediğiniz durumun eskiden geçerli olduğu (hatta bu gerekliliğin üstünü çizmişler) Windows 7 anahtarı ile kurulumun yapılabileceği yazıyor.

Disk bu akşam elime ulaştı; deneyip sonuçları sizinle paylaşacağım.



B
8 yıl
Yüzbaşı

Ben win7 den guncelleme ile windows10 32 bit olanina yukselttim. 32 bitte oyunlarda video memory hatasi alip durdum. Ram da dusul gosteriyordu. Windows un sitesinden usb belleğe gerekli yüklemeleri yapip pc nin uzerinde windows10 32bit varken format attim 64 bit e gectim su an urun orjinal diyor. Key girmeden devam ettim. Sanirim windows10 home 32 bitten sadece windows10 home 64 bit e gecince orjinallik kaybolmuyor bende kaybolmadi. Belki de format atarken windows10 pro yukleseyfim key silinecekti yada benden key isteyecekti.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.