Bende Bir Sorun Var FX-8350 işlemcim Var Anakart'ım GIGABYTE Bios'ta RAM Profili 1'i Seçtim Otomatik 1600 MHZ'ye Ayarladı Zaten Benim RAM 1600 MHZ Ve Ben Hiç Bir Şeye Ellemedim Profil 1 Zaten Kendi Kendine Ayarladı Herşeyi ve Windows 7 Ultimate 64 Bit İşletim Sistemim Var Bilgisayar Açılırken Windows'un Ekranı Çıkarken Mavi Ekran Hatası Yiyorum Ben Ya Anakart'ın Yazılımın'da Hata Olduğunu Düşünüyorum Yada Windows'ta Hata Olduğunu Düşünüyorum Bilenlerin Yardımlarınızı Beliyorum Şimdi'den Teşekürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertan-57 -- 21 Aralık 2015; 16:40:32 >