Merhabalar. 20 gün önce amazondan hitachi travelstar 7200rpm 1 Tb lık modelini aldım dvd kısmını söküp hdd caddy ile oraya taktım. Sıkıntı yok şimdilik ama daha önce 5400 rpm diskli bir cihaz kullandığımdan sesi yüksek geldi. Dengesiz sesi yok ama.Siz de de öyle mi sürekli dönüyor kullanılmadığı zamanlarda kendini kapatması gerekmez mi ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Evet baya sesli bir disk , SSD taktimda kurtuldum ben
Evet benimde 1. HDD slotumda SSd var uzun süredir sessizliğe alışmıştım Depolama için de tabi büyük bi alana ihtiyacım olduğundan aldım taktım bunu ama az da olsa biraz ses çıkarınca afalladım
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musa_unsal2005 -- 17 Aralık 2015; 16:44:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >