Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
857
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bilgisayarım ağ bulmuyor
J
10 yıl (2646 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar dün pcyi kapatıp yatmıştım şimdi ağ bulmuyor resimlerdeki gibi hatalar alıyorum yardım edenden şimdiden allah razı olsunhttp://i.hizliresim.com/AgvJnz.jpg

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
10 yıl (967 mesaj)
Yüzbaşı

hocam,pc yi düzgün çalıştığı bir zamana geri yükle,küçük delikten modemi sıfırla,bilgisayarda ağ bağlantısını engelleyen ağ yönetim programı falan olabilir,antivirüs programı da olabilir,kaldır yeniden başlat düzelebilir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.