Asrock g31m-gs anakartım var. anakartın kendi sitesinde 8gb'ye kadar ramin detseklediği yazıyor. KVR800D2N6/1G modelli 1gb kingston 800 mhz ram vardı üzerine 4gb 800mhz KVR800D2N6/4G aldım. 4gb liği taktığımda biosta 2mb/667mhz olarak gördü ve toplam ram 1024mb den 1026mb gibi göründü ve bilgisayar çalıştı. Cpu-z açtığımda toplam rami 5gb olarak gösterdi ve slot1 e taktığım 4gb rami sorunsuz bir şekilde gösterdi ancak bilgisayar 1gb ram ile çalışıyor. 4gb rami tek taktığım zaman bilgisayar boot etmiyor. Sizce ram'de mi sorun var yoksa anakart mı desteklemiyor ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
KVR800D2N6/1G modelli 1gb kingston 800 mhz ram vardı üzerine 4gb 800mhz KVR800D2N6/4G aldım.
4gb liği taktığımda biosta 2mb/667mhz olarak gördü ve toplam ram 1024mb den 1026mb gibi göründü ve bilgisayar çalıştı.
Cpu-z açtığımda toplam rami 5gb olarak gösterdi ve slot1 e taktığım 4gb rami sorunsuz bir şekilde gösterdi ancak bilgisayar 1gb ram ile çalışıyor.
4gb rami tek taktığım zaman bilgisayar boot etmiyor. Sizce ram'de mi sorun var yoksa anakart mı desteklemiyor ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.