Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
396
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İnternet kapsama alanı genişletmek
H
11 yıl (229 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar. Size bir sorum olacak. Tek başıma yeni bir eve taşındım. Hemen arka apartmanda arkadaşımın evi var. Onların interneti, benim evin bir köşesinde çekiyor. Ama evin tamamına bu interneti yaymak istiyorum. Laptopuma harici anten takip interneti ordan paylaşmak mümkün müdür acaba? Ya da bi tane airties kablosuz modemim var. Ancak ana modem zycell. Bu iki modemi köprüleyebilir miyim? Yardımcı olacak tecrübeli arkadaşlardan fikir bekliyorum.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
11 yıl (229 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar fikri olan yok mu?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

U
11 yıl (19 mesaj)
Onbaşı

Tabikide mümkün. Elindeki cihazla bunu yapabilirsin. Kablolu yada kablosuz bağlarsın eğer desteklemiyorsa anten alırsın kurulumları ayrıntılı bir şekilde youtube den izliyebilirdin kolay gelsin. Tp-link önerilir.http://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wr841hp-300-mbps-n-kablosuz-4-portlu-2x5dbi-degistirilebilir-antenli-4-kat-daha-guclu-kablosuz-menzile-sahip-wps-vpn-pass-through-yuksek-guclu-router-p-BD303973



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.