Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
0
Cevap
999
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Toshiba Satellite L50-B PSKTNE Driver Sorunum Var
U
11 yıl (105 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,
"Toshiba Satellite L50-B PSKTNE " bu ürünün içindeki yazlımı (Windows 8.1 yüklüydü.) silip Windows 7 yükledim. Driverları Toshibanın Destek&Sürücüler kısmından indirip kuruyorum. Ancak ekran kartlarının Driverlarını yükledikten sonra, ekran çözünürlüğünü artırdığımda ekran kararıyor. Bende Power tuşuna basıp PC yi tekrar açıyorum tekrar 800x600 çözünürlükle açılıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Amd R7 M260 ekran kartı var. Amd nin kendi sitesinden Ekran kartını, Intel'inkini de kendi sitesinden indirip kurmak mı mantıklı olur?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.