Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
777
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Teleservice Tamir Süreci Hakkında (M7)
K
11 yıl (1020 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle gerek daha önceki telefonum gerekse şikayetlerden Telerservice'in hizmet anlayışını az çok biliyorum.

M7 cihazımı kamerasındaki kronik pembeleşme ve ahize/hoparlör problemi dolayısıyla servise vermeye karar verdim. Ürünü kutusuyla ve faturasıyla Yurtiçi Kargo'ya teslim etmem gerektiği belirtildi. Gün itibariyle cihazın teslim tarihinin beşinci günü. Buna rağmen Teleservice gönderi takibinde herhangi bir şekilde bilgi alamıyorum, kayda alınmadığını varsayıyorum.

Gerek daha önceki cihazımda Teleservice'in beceremediği servis anlayışı gerekse cihazı gönderme sebeplerimin kronik oluşu ve belirli bir süre sonra tekrarlandığını varsayarak, eğer fırsatım olur ve 20 gün içinde geri dönüş alamazsam ücret iadesi talebinde bulunmayı düşünüyorum.

Şimdi soruma gelirsek; 20 günün başlangıcı cihazın kargo tarafından teslim tarihi mi, Teleservice'in kayda alış tarihi mi acaba? Dediğim gibi, kargonun Teleservice'e ulaşımı beş gün önce gerçekleşti.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



E
11 yıl (1572 mesaj)
Binbaşı

20 iş günü ürünün servise giriş yaptığı tarihten başlar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
11 yıl (1020 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

@electro58 , teşekkürler.

Bu arada cihaz sisteme gireli beş gün oldu, sadece kayda girilmişti yani. Kontrol ettiğimde cihaz şu an sistemde yok, aradığımda da kimse çıkmıyor. Az şey yaşamadım Teleservice'le ama bu nedir ki şimdi...


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @electro58
E
11 yıl (1572 mesaj)
Binbaşı

Aradığında seri no veya iş emri üzerinden baglanabiliyorsun



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Khashoggi
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.