Merhaba Arkadaşlar... Elimde p3-550 işlemcim var fakat elimde bulunan anakart sinyal ve voltaj düzenli gelmesine rağmen,ekrana görüntü gelmiyor üzerinde takılı olan Ekran kartı,ram,işlemcide dahil olmak üzere hepsini başka benzer özelliklere sahip anakartta test ettim hepsi faal.Fakat işin enterasan tarafı çok uzun uğraşlar sonun (bundan kastım parçaların sürekli sökülüp takılmasından sonra) da bir kereleğine görüntü verebiliyor ben biosundan şüpheleniyorum.EPROM belleklerin nasıl yükleneceği konusunda bir fikrim yok araştırmalarımda sonuçsuz kaldı.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.Ne yapmam gerekiyor? ANAKART: Fw82371e8 L9360561 sL37m intel 98 BX198-ATX yazıyor.
BIOS üzerinde ise: Winbond w29C020-12 913Qg290649101RA yazıtor. Şimdiden ilgilenenlere teşekkür ederim.Hepinize kolay gelsin
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Elimde p3-550 işlemcim var fakat elimde bulunan anakart sinyal ve voltaj düzenli gelmesine rağmen,ekrana görüntü gelmiyor üzerinde takılı olan Ekran kartı,ram,işlemcide dahil olmak üzere hepsini başka benzer özelliklere sahip anakartta test ettim hepsi faal.Fakat işin enterasan tarafı çok uzun uğraşlar sonun (bundan kastım parçaların sürekli sökülüp takılmasından sonra) da bir kereleğine görüntü verebiliyor ben biosundan şüpheleniyorum.EPROM belleklerin nasıl yükleneceği konusunda bir fikrim yok araştırmalarımda sonuçsuz kaldı.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.Ne yapmam gerekiyor?
ANAKART: Fw82371e8
L9360561
sL37m
intel 98 BX198-ATX yazıyor.
BIOS üzerinde ise: Winbond
w29C020-12
913Qg290649101RA yazıtor.
Şimdiden ilgilenenlere teşekkür ederim.Hepinize kolay gelsin
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.