Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
469
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sararma olan kırık ekranlı LG G2
U
10 yıl (35 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar benim g2 de sararma vardı , çarşamba garantiye kendim gidecektim sirkeciye.Bugün bi talihsizlik yaşadım telefon cep izasından düştü ve dokunmatik çalışmıyor.

Sormak istediğim sizlere, Sararma garantiye girer diye düşünüyorum acaba ne kadar ücret çekerler deneyimli arkadaşlar yaşadıklarını paylaşabilirler mi acaba ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



F
10 yıl (721 mesaj)
Yüzbaşı

benim telefonumda da sarı leke vardı, aynı şekilde bende yere düşürdüm ve dokunmatiğin üst kısmı çalışmıyordu.
Teknosadan almıştım ve teknosaya götürdüm telefonu, servise yollandı ücretsiz olarak ekran ve dokunmatik değişti.
Kasanın kenarında düşmeden kaynaklı bir çatlakta vardı önemsemediler sanırım, ekran değiştiğinde o çatlak olan parçada değişmiş oldu.
Yalnız sarı leke için arıza kaydı yaptır.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.