Herkese iyi akşamlar ben mühendislik için 3d çizim yapabileceğim pc ariyorum Max 2700 daha uygun birşey varsa daha iyi olur arada bir gta 5 oynarım yada CS go buna göre bana 4 5 yil gidecek yarı yolda bırakmayacak pc önerisi olan var mi?
Programlar solidwork autocad solidcam
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
o laptop bende 1.5 senedir var baya iyide arkadaş 5 sene gidecek bir şey arıyormuş. sanki laptoplar konsol . 5 sene ne la ? 980 970 li bi alet al belki 5 sene götürür. 750m bitiyor 1 2 seneye.970m liler kaçtan başlıyordu ?
bende de var iyi laptopta 5 yıl götürmez. 5 yıl görecek pek laptop zor bulunur. belki iş istasyonu tarzı pahalı modeller yada 970m li 5000lik makineler işini görür.
Ekran karti paylaşimsiz arıyorum her iki yıla bir 2 3 milyar verip Laptop alamam uzun sure götürecek çizim konusunda öyle bir Laptop ariyorum daha uygun fiyatlı bişey yok mudur?
Programlar solidwork autocad solidcam
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >