Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1269
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Volvo s40 2000-2003
B
11 yıl (449 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar 2000-2003 arası volvo s40 almak istiyorum. Hem fiyat hemde güvenlik nedeniyle. Fakat çevremde kime sorsam volvodan uzak dur parçaları çok pahalı bir araba parası masraf çıkartıyor diye tepkiler alıyorum.

Gerçekten bu arabalar çok fazla problem çıkarır mı? Problem çıkarırsada gerçekten diğer araçlarla arasında dağlar mı var?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



A
11 yıl (8 mesaj)
Er

O yaştaki araçlar mutlaka sorun çıkartır ama küçük ama büyük, birazda şansla ilgili, tavsiye etmem



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
11 yıl (449 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Muhakkak sorun çıkaracaktır bende bunu tahmin ediyorum ancak acaba çok üzer mi? Çok kararsızım.



İ
10 yıl (2 mesaj)
Er

Arkadaşlar s40 Volvo benzin lpg li araç kullanıyorum. Sorun araç giderken birden gaz vermişim gibi hızlanıyor.durduğumda devir yükseliyor. rölanti motorunda dediler ama fikrinizi almak istiyorum



G
10 yıl (3 mesaj)
Er

Merhaba,
Volvo S40 - 2000 - 1,6 benzin&lpg li araç sahibiyim. Arabayı aldıktan sonra yaklaşık 40.000 kmk yol yaptım. Şimdi 270,000 km de. Bu dönem içerisinde yaptığım tek şey periyodik bakımları ve aku değişimi oldu. Kısacası son derece kaprissiz, marşa basıp gözün kapalı gideceğin türden bir araç. Tabi alınan aracın geçmişte de iyi bakılmış olması en önemli etken. Hatta sonrasında babam da aracı çok beğendi kendisine de Volvo V40 - 2001- 1,8 aldık. 6 aydır kullanıyor ve çok memnun.
Parça fiyatları öyle sanıldığı gibi fahiş değil. Dunyayedekparca, znzvolvo sitesinden parça fiyatlarını inceleyebilirsin. Yerli arabalara göre pahalı olabilir ancak adama sanayi yüzü göstermeyen bir araç.



G
10 yıl (3633 mesaj)
Yarbay

s40 güvenlik amaçlı alınabilir. Ancak bana da herkes alacaksan kasko yaptır diyor (tek maaş bir memurum sonuçta ve kredi ile alabilirim).

Rutin günlük kullanımda kolay kolay sorun çıkartmaz, ancak kaza bela durumunda yaptıramazsın kalır öyle diyorlar.

Volvo uzak durulacak bir araç değil, hele ki 2002 ve önceki kasalar bildiğiniz tank. Ancak alacaksanız kasko yaptırın içiniz rahat olsun...

Benim bütçem kredi ile birlikte kaskoyu kaldırmadığı için Volvo yu listemden çıkarttım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.