Bu tip acayip hibrit cihazlardan hiç hoşlanmıyorum. Bu saaten sonra 2gb rami olan bir cihaza para vermek yazık olur. Ekran çözünürlüğü de berbat. Bu paraya,hatta daha azına işe yarayacak doğru düzgün bir notebook almak daha güzel bir tercih olur diye düşünüyorum. Böyle bir cihaz için o fiyat çok pahalı.
Tablet mi, laptop mu?
Kesinlikle laptop tercih edilmeli. Ama doğru düzgün bir notebook olmalı.
Başlığı ilk gördüğümde laptop mu tablet mi tercih edilmeli diye soracak sanmıştım. Mesajın içeriğinde bunun sorulmadığını ben de anladım da cevabım uygun olmadı haklısınız.
Tablet ağırlıklı kullanılıp gerektiğinde notebook imkanı da olsun deniyorsa tamam ama notebook etkin kullanılacaksa zayıf kalır bu tip cihazlar.
http://www.ggdenal.com/lenovo-ideapad-yoga-11s-59-394431-orange-core-i3-4020y-2gb-128gb-ssd-11.6-ips-win-8-ultrabook.html
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan2031 -- 2 Temmuz 2015; 20:08:35 >