Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1181
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Askerlik için işten ayırlma
S
10 yıl (2242 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba,

25 yaşındayım bu sene askere gitmeyi düşünüyorum. Eylül ayında bu iş yerinde 1 yılım dolmuş oluyor ve kıdem tazminatını almak istiyorum. 1 yıl olunca şubeye gideceğim.
Fakat iş yerine askere gideceğim dersem aynı gün çıkış verirler ve 15 gün ihbar süresi tanırlar bende tazminatımı alamam.
Haftaiçi işten şubeye gidebilmek için bir bahane bulmam lazım. Nasıl bir yol izleyebilirim bu konu ile ilgili?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



K
10 yıl (1517 mesaj)
Binbaşı

öncelikle askelik celp kağıdın gelecek, sen bunu isyerine götürüp istifanı vereceksin. öpe öpe tazminatını verirler merak etme, ancak celp kağıdı sart. yoksa ben askere gidecem bu sene deyip kendi isteğinle ayrılırsan tazminat alamazsın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
10 yıl (2242 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: kuikkuik

öncelikle askelik celp kağıdın gelecek, sen bunu isyerine götürüp istifanı vereceksin. öpe öpe tazminatını verirler merak etme, ancak celp kağıdı sart. yoksa ben askere gidecem bu sene deyip kendi isteğinle ayrılırsan tazminat alamazsın.

e-devletten araştırdığı vakit "Askerlik durumunuz ile ilgili bilgi almak istiyorsanız askerlik şubesine gitmeniz gerekmektedir." diye bir yazı çıkıyor. Seneler önce köye askerlik kağıdım gitmişti. Bence üniversite okuyorum diye tecil etmiştir. Bu sene okulu dondurucam. Kütüğümün olduğu askerlik şubesi 2016 yılında mayıs ayında gönderiyormuş.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stifflers -- 1 Temmuz 2015; 16:30:41 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.