Merhaba, cuma günü Amsterdam dan ankaraya pegasus ile gelecegim. Erasmus öğrencisiyken ve haliyle getirecek çok şey var :) sormak istediğim uçağa yanimda el bavulum ile birlikte laptop ve sırt çantamı da alarak uçağa binebilir miyim? Sırt çantamı küçük ve bir de laptopumun olduğu çanta var. Toplamda 3 çanta yapıyor olduğu için diğer iki çanta için ekstra ücret alırlar mi? Daha önce onur air denilen karaktersiz para yobazı firmayla Amsterdam dan binerken, sırt çantam olduğu için 50 euro odemek zorunda kalmistim, başka turlu almayacaklardi. Aynı durum pegasusta da basıma gelmesin diye sizlere sormak istedim, tesekkurlerz, iyi forumlar.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Hocam sırt çantası hakkı var da hollanda olunca benden sırt çantam olduğu için 50 euro aldılar, odemesem binemeyecektim, polis felan çağırdılar :). Aynı duruma tekrar düşmemek için sormak istedim, daha önce pegasus ile yurtdışından uçan birisi yardımcı olursa tecrübelerini paylasirsa çok iyi olur.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >