Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1077
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Samsun'da Uzman Doktor hastanede silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti
S
11 yıl (841 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Samsun'da Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi'nde görev yapan Op. Dr. Kamil Furtun silahlı saldırıya uğradı. Olay, bugün İlkadım İlçesi'nde bulunan Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi'nde meydana geldi.

Samsun Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde silahlı saldırıya uğrayan Göğüs Cerrahisi Uzmanı Op.Dr. Kamil Furtun, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İlkadım ilçesindeki Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde saat 15.45 sırasında meydana gelen olayda odasına gittiği sırada hastanenin eski kantin çalışanı olduğu ileri sürülen İsmail adlı şahsın silahlı saldırısına maruz kaldı. Şüphelinin açtığı ateş sonucunda göğsünün sağ kısmına 3 kurşun isabet eden Furtun, olduğu yere yığılıp kaldı. Saldırgan ise kargaşadan yararlanarak kaçtı.

Furtun, meslektaşlarının müdahalesiyle bir üst kattaki ameliyathaneye çıkarılarak ameliyata alındı. Hastane personelinin kan temin etmek için seferber olduğu Dr. Furtun, bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

SAMSUN'DA DOKTOR KAMİL FURTUN'U VURAN HASTA YAKINI YAKALANDI

SALDIRGANDAN ŞOK SÖZLER
Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken basın mensuplarının saldırıyı neden yaptığına dair sorusu üzerine İsmail K., “Canım sıkıldı, hoşuma gitti. Arada böyle zevklerim var” şeklinde cevap verdi.

Olayın tanığı olan Galip Batmaz adlı hastane çalışanı, "Doktor bey hastası için odasından çıkıp koridorda giderken silahlı saldırgan 3 el ateş açtı. Olay sırasında panik yaşandı. Doktor Kamil Furtun hastasıyla ilgilenen çok iyi biriydi. Saldırgan ateş açtığında hiçbir şey söylemedi. Doktor beyin durumu ağır. İyileşmesi için dua ediyoruz" dedi.


Söylenecek ççok şey var ama en azından " doktor kesin haketmiştir" zihniyetindeki herkesi kınıyorum.Halk gittikçe kin kusmaya , şiddete yönelmeye neden başladı bunların sorgulanması gerekiyor.
Başımız sağolsun , Allah mekanını cennet eylesin.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spongebob55 -- 29 Mayıs 2015; 21:13:04 >

D
11 yıl (8676 mesaj)
Yarbay

Bu saygıdeğer(!) insan evladını devlet olarak ibreti alem olsun diye dar ağacında sallandıracaksın. Hümanist yaklaşım sergilemenin gereksizliğine girmeyelim.

Ailesine Allah sabır versin, başları sağ olsun.



L
11 yıl (1081 mesaj)
Teğmen

Lanet olsun sana katil herif, doktor düşmanlarının hepsinin Allah belasını versin



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

S
11 yıl (12211 mesaj)
Yarbay

Samsunda sıradan bir ...(!)



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

K
11 yıl (18129 mesaj)
Yüzbaşı

Sen 20 sene oku işe yaramazın teki gelsin canına kıysın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

*
11 yıl (18004 mesaj)
Yarbay

Allah rahmet eylesin.

Psikopata bak ya,zevk icin demis!



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ş
11 yıl (2385 mesaj)
Yüzbaşı

şerefsiz itoğlu



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
11 yıl (8796 mesaj)
Yarbay

haberlerde izledim de, en iç acıtan kısmı katilin sözleri idi, şaka gibi



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.