Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
4
Cevap
908
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ekran Karti Sisteme Uyumlu mu?
R
11 yıl (599 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Gigabyte h55m s2 ve i5 661 var.R9 270 sorun cikarir mi? Bir de onerir misiniz bu ekran kartini?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
11 yıl (115 mesaj)
Teğmen

ben de burdan ekleyeyim bari arkadaşlar bende de,
asus m5a97 le r2.0 anakart
amd 1055 t işlemci
thermaltake smart 650 psu ve
1333 mhz 4+4 8 gb ram var

ben de r9 270 almayı düşünüyorum ama sistemimde darboğaz yapacak öğe var mı açıkçası pek bilmiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

not:500-600 aralığında denk düşerse 270x de olabilir



H
11 yıl (15437 mesaj)
Yarbay

@batsace ekran kartını öneririm, işlemciniz 2 çekirdek ve 4 izlek olduğu için bazı güncel oyunlarda tam performans alamayabilirsiniz. O nedenle işlemci soğutucunuz varsa işlemcinize yapabileceğiniz max. hız aşırtmayı yapıp ekran kartından tam performans alabilirsniz. Tabi psu da önemli burada...

@teyzex İşlemcinizden başka darboğaz yaratabilecek öğe yok. Onun da frekansı biraz düşük ancak bir sorun olmaz. Mümkünse oc yaparak frekansını yükseltin biraz. Sapphire r9 270 Dual-X iyi seçim olabilir.




Bu mesajda bahsedilenler: @teyzex , @batsace
E
11 yıl (7224 mesaj)
Yarbay

batsace

güç kaynağını da yazmalısın ama 270 uygun olmaz biraz daha düşük bir karta bakmalısın.ismi i5 ama i3 2120'den daha yavaş olması lazım o işlemcinin.2120 için gtx750 ti öneriliyor sen de gtx750 alabilirsin mesela bu durumda yüksek güç kaynağı gerekmez 350w olsa rahat yeter.

teyzex

işlemciye overclock yapmıyorsan sana da 270 olmaz 265 ya da gtx750 ti olabilir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @teyzex
T
11 yıl (115 mesaj)
Teğmen

arkadaşlar çok teşekkürler oc ile %100 olmasa bile %95 gibi bi verim alsam ekran kartından sanırım işim görülür mü ? bu arada güncel oyunları ultra takıntım olmadığı için sadece belirli bir seviyede ve yüksek fps ile oynamak istiyorum.yüksekten kastım da 50-60 arası :)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.