50 ila 65 bin arası otomatik vitesli 1.4 1.6 arası hangi model tavsiye edersiniz? (2012 model ve sonrası) VW golf, toyota auris, seat leon arasında kaldım. Malzeme kalitesi motor vs derken golf tercih sebebi olabilir mi? Yada otomatik şanzımanı sorunsuz ne önerirsiniz? Araç şehir içerisinde kullanılacak.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
ama bana sorarsanız vergisi dışında yakıt performans kalite güvenlik konfor sınıf farkı olarak 3.20d yarı otomatik seçeneğini değerlendirin en temizinden e46 3.20d alınır veya düzgün bişeyler 2008+
Auris icin ne dusunursunuz? 1.6 active otomatik. Golf de ise 1,4 dusunuyorum fakat yakit sarfiyati epey fazla diyorlar. Focuslara bir turlu isinamadim o yuzden tercihim degil.
arkadaşım bu araçların hepsi aynı ya, toyota ve golf biraz daha kaliteli ama ben focus alıyorum çünkü daha çok hoşuma gitti, hepsi aynı hoşuna gideni al.
Araç şehir içerisinde kullanılacak.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.