Önüne gelen,çok ağır şekilde,gerçek dışı konular açıyor ve duygu somurusü yaptiktan sonra konusu ilgi çekiyor.Tüm bunların ardından bir duzeltme ile konusunun mesajını trolluyor.Bu hem insanlarin psikolojisini etkiliyor,hem de yanlış anlaşılmalara yol açıyor.Konu Dışı bölümünde "csb" adı altında açılan konular gün gectikçe igrenc bir hal almaya basladi.Tum bunlara forum yonetiminden en ufak bir ceza ve yaptirim yok.Eğer sizler de benim düşüncelerime katiliyorsaniz imza kampanyasina katilabilirsiniz.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UCANZEBANİ -- 17 Mayıs 2015; 0:18:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >