Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1093
Tıklama
0
Öne Çıkarma
USB Driver Sorunu
I
11 yıl (71 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar

Dün yeni bi laptop aldım modeli HP Pavilion 15-P219NT

Sorunum şu pc fabrikasyon windows8.1 ile geldi bende lisanslı windows 7 olduğundan 8 kullanmak istemedim ve cd den çalıştırıp windows 7 kurdum driverlerida kurdum tek sorun USB ler kaldı USBleri çalıştıracak Driverleri bulamıyorum. USB ler çalışıyor mouse tekınca ışığı yanıyor fakat pc algılamıyor driver ile ilgili bir sorun olduğu ortada formatlamadan önce çalışıyordu zaten intel chip setli bir cihaz intelin sitesinden indirmediğim driver kalmadı ama sonuç aynı pcdeki tek eksiğim usb ler kaldı çözüm öneriniz varmıdır veya güzel bir driver bulma programı olabilir çok program denedim işe yaramadı bir çoğuda ücretli zaten yardımlarınızı bekliyorum.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



A
11 yıl (1309 mesaj)
Binbaşı

1 tane usb 2 2 adet de usb 3 giriş görünüyor. Usb3 ü bilemiycem ancak usb 2 nin driver olmadan çalışması gerek


Bu mesaja 1 cevap geldi.
I
11 yıl (71 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

dostum hallettim sorunu intelin sitesinde USB 3.0 Controller Familiy die bi driver kurunca geldi usb ler yinede saol ilgin için



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.