Fiat Punto Evo aracımı 2011'de almıştım, öylesine 5664'ten sorgulama yaparken ilginç bir durumla karşılaştım. Arabamda plaka değişimi "Var" olarak görünüyor. Buna anlam veremedim. Sebebi ne olabilir?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Kuzenim 1 ay once sifir arac aliyor ve 1 hafta sonra kapidan iki plakasini da caliyorlar. bu sebeple karakola gidip tutanak tutturuyor. Ve aracin plakasini degistirdi.
Boyle bisey olmus olabilir mi?
Edit: Olayi tamamen yanlis okumusum ama buda boyle bir bilgi olarak kalsin istedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemrek -- 28 Nisan 2015; 0:25:25 >
Biz de 3 ay önce aracımızı sipariş verdiğimizde beklememek için kredisi çıkmayan birinin aracını alıp plakasını değiştirmiştik. Araç sıfır ama 2. Plaka gözüküyor. Böyle de olabilir.
Aracı ilk aldığınızda plakası çıkmadan şase no üzerinden sigorta yapmış olabilirler. Plakanız çıkınca da plaka girişi yapmışlardır. Kendimden biliyorum ben de. Benim ilk sigortamda plakam sadece 59yk olarak gözüküyordu, sonra düzelttirdim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.