Arkadaşlar probook prbt131 tablette hafıza dolu hatası alıyorum. Garantiden değişim yapıldı aynı hata yine var.sd karta taşi bölümüde pasif durumda bu olayın çözümü hakkında yazılar var ama ben beceremedim. Daha basit bir yolu varmı yardimcı olur musunuz. Herkese teşekkürler.. < Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
142 mb bi yerin kalmış 1gb bişeyler yüklüyorsan sd kartı görmüyorsa depolama alanı dolu diye hata verir. 5mb bişey yükleyince de dolu hatası mı veriyor ? Bazı programlarda sd karta taşı olayı pasif halde oluyor, misal orda canlı tv programın var o programda sd karta taşı olayı aktif halde olması lazım. Değilse tüm programlarda oyunlarda böyleyse cihaz sd kart ile uyum sağlayamamış gibi.
Garantiden değişim yapıldı aynı hata yine var.sd karta taşi bölümüde pasif durumda bu olayın çözümü hakkında yazılar var ama ben beceremedim.
Daha basit bir yolu varmı yardimcı olur musunuz.
Herkese teşekkürler..
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.