Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
545
Tıklama
0
Öne Çıkarma
focus 2010 titanium start-stoplu
K
11 yıl (72 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

arkadaşlar bu gün 2010 model titanium focus mca 1.6 sd 75 hp diye ruhsatta geçen ancak trafik sigortasında titanium 5k 1.6i (115) diye geçiyor hangisi doğru bilemedim. arac 80 bin km de şu an

*trigeri ne zaman değişir.
*araçta ekstra flyaudio geri görüş kameralı navigasyon sistemi var 43,750 tl ye aldım. araçta sadece arka far değişmiş onun haricinde birkaç küçük çizik var başkada bişey yok fiyat pahalımı size?.
*aracım otomatik vites benzinli modelidir km de şehir içi dur kalksız günde 10 km de yapıyorum ne yakar acaba? şehir dışı ortalaması nasıldır?
*araçta esp varmıdır

aracım start-stoplu versiyondur ilk defa otomatik kullanıyorum çok keyif aldım bu zamana kadar boşuna vitesle uğraşmışız biraz fazla yakacak ama konforuna değer. bence.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kan.onur -- 11 Nisan 2015; 1:49:42 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.