hayırlı geceler. telefonumu dün 8.3 e güncelledim, ve hiç yere de düşürmedim aylardır. kilit ekranında sağdan sola doğru siyah şeritler geçiyor tv ekranının fotoğrafını çekerken olur ya, öyle. sonra o geçti, bugün kamerayı açınca yapmaya başladı 4-5 saniye geçip gidiyor ve fofoğrafa etki yapmıyor. eve geldim evde açtım kamerayı ışıklı ortamda, bu sefer geçmedi. yazılımsal bi hataya benzemiyor ama kamera dışında bir yerde hiç olmuyor. sebebi nedir?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
bilgisayarım bozuldu, 3 gündür komşumuzun laptop bizdeydi bugün verdim şimdi istemek olmaz bakiyim bir kaç güne geçmezse dediğin gibi yapıcam benim merak ettiğim başkasında olup olmadığıydı da sanırım yok :/ cihaz 5s bu arada
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >