Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
4
Cevap
12507
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ARISTON L61 Bulaşık Makinası Arızası
S
12 yıl (181 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba,

2003 yılından beri kullandığımız ARISTON L61 bulaşık makinası arıza verdi. Program başladıktan 10-15dk sonra soldaki iki led yanıp sönmeye başlıyor. Kapağı açınca dibinde su biriktiği görülüyor. Makinanın içi sıcak ve hafif duman çıkıyor. Deterjan kapağı açılmış oluyor fakat tablet suya karışmamış. 4-5 defa resetleyip denedik fakat aynı sıkıntı devam ediyor. Servis çağırdık, hızlıca baktı, motoru yanmış deyip değiştirmek için 230TL istedi. Pek güven vermedi, bir de burdan sormak istedim. Bir fikri olan var mı?

Çok teşekkürler...

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



D
11 yıl (98 mesaj)
Çavuş

sorunu bulabildinizmi aynı sorun bendede var nasıl çözdünüz?



D
11 yıl (98 mesaj)
Çavuş

sorunu bulabildinizmi aynı sorun bendede var nasıl çözdünüz?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
11 yıl (7446 mesaj)
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: dalkiranm

sorunu bulabildinizmi aynı sorun bendede var nasıl çözdünüz?

Su alma hatasi demek.Su hortumunu sökun temizleyin ventili.
Musluğu da açın kontrol edin suyun akışına engel tortu vs varmı diye



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
11 yıl (98 mesaj)
Çavuş

aynısını yaptım makina daha başlamadan bir müddet sonra ilk iki ışığı yakıyor çalışmıyor ventil arızalı olabilirmi parçayı nereden bulurum açaba.




Bu mesajda bahsedilenler: @Lazpanyol-61
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.