Arkadaşar selam şimdi sizlere 2 sorum olucak 1.si BİOS ta ayar yapmak istiyorum fakat kısıtlı ayarlar yani main de değiştirebildiğim ayarlar saat vede tarih advance de aynı çok az ikinci sorum ise eski tip bios tan uefi bios a geçiş yapılamilirmi ? yani mavi beyaz biostan yeni çıkan mouse kullanıla bilen şeklli bios a geçiş yapılabilirmi ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
BİOS ta ayar yapmak istiyorum fakat kısıtlı ayarlar yani main de değiştirebildiğim ayarlar saat vede tarih advance de aynı çok az
ikinci sorum ise eski tip bios tan uefi bios a geçiş yapılamilirmi ?
yani mavi beyaz biostan yeni çıkan mouse kullanıla bilen şeklli bios a geçiş yapılabilirmi ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.