Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
540
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Logitech S220 problem
J
12 yıl (54 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Yaklaşık 1 sene önce BİM mağazalarından 2+1 Logitech S-220 hoparlöründen aldım. Sorunum şu bunun kumandası var:

http://img-teknosa.cubecdn.net/TeknosaImg/productImages/1024x783/125340134-2-logitech_980_000021_s220_2_1_speaker.jpg

Müzik açıkken hoparlörün sadece birinden ses geliyor kumandaya basınç uygulayınca ikisinden de ses geliyor fakat bu seferde ses verirken cızırtı geliyor.

Ne yapmam lazım? Garantisi var fakat nereye kime vereceğim bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.