Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
1354
Tıklama
0
Öne Çıkarma
En iyi compact/mini akıllı telefon?
M
12 yıl (227 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Sizce 5" altı ekran boyutuna sahip, genelde compact ya da mini olarak adlandırılan telefonlar arasında en iyisi ve/veya en iyi batarya ömrü olan cihaz hangisi?
Bir çok yerde sony Z3 compact için en iyi donanım özellikleri taşıdığı söyleniyor fakat ben gerek tasarım gerek hantallık olarak çok da ergonomik, compact bulmuyorum bu telefonu. Estetik değil bence. Batarya performansını bilmiyorum ama özelliklerina bakınca genel performansta sorun yaşatacağımı sanmıyorum yalnız. Buna yakın performansa sahip başka compact/mini model tavsiye edebilir misiniz?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

A
12 yıl (8727 mesaj)
Yarbay

Yurtdisini bilmiyorum ama Turkiyede Sony hariç tum markaların mini modelleri snapdragon 400 ile çıkti. Hatta g2 ve g3 mini ayni donanimla çıktı neredeyse. Samsung s5 mini donanimindan emin değilim ama .



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
12 yıl (1752 mesaj)
Binbaşı

Mini modellerde ne yazık ki z3c ye yaklaşan model yok. Batarya olarak da çok şey vaad ediyor.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

E
12 yıl (1438 mesaj)
Binbaşı

Z3C tek basina kapi gibi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
12 yıl (922 mesaj)
Yüzbaşı

Beğenmiyorsun ama Z3C minilerin kralı



U
12 yıl (3732 mesaj)
Binbaşı

Z3c boyutlarında telefonlar z3c ın performans olarak çok gerisinde.O boyutlarda z3c tan başka iphone 6 var doğru düzgün telefon.iphone 6 nın da fiyatı belli zaten.Batarya anlamında da piyasanın en iyi telefonlarından biridir z3c



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
*
12 yıl (507 mesaj)
Yüzbaşı

Eğer marka ve garanti takıntınız yoksa,sony z3 Compact dan aşağı kalmayacak Zte Nubia Z7 mini öneririm,sony 1500-1600 tl civarında satılırken zte 750-850 tl arasında satanlar bulabilirsin.Şuan zte z7 max modelini kullanmaktayım ve gerçekten kaliteli ve hafife alınmayacak bir marka ve seri.

http://www.devicespecifications.com/en/comparison/572e126f9



U
12 yıl (1184 mesaj)
Binbaşı

Z3 Compact



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
12 yıl (227 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Teşekkürler cevaplar için, genelde beklediğim gibi Z3c ön plana çıkarılmış. Sanırım z4 serisinin de çıkmasıyla fiyatı biraz daha alınabilir seviyeye geriler fakat şu an onu tercihetmeyeceğim heralde. Görüntüye biraz önem veriyorum sanırım. ZTE alternatifine bakıcam.

Peki Htc One mini 2 için ne dersiniz. 1099 tl gibi bi fiyatı var, ama bu fiyata değecek özelliklere sahip mi emin olamadım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratefendi -- 21 Şubat 2015; 14:26:41 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.