Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
827
Tıklama
0
Öne Çıkarma
LG 42' TV ARIZASI
D
11 yıl (124 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

42" lik lg marka bi led tv' im var arkadaşlar sorunun ne olduğunu anlayamadığım için bilginize ihtiyacım var. Bugüne kadar sorunsuz çalışan tv bugün açınca tepki vermemeye başladı. Açılış ekranında LG felan geliyo ekrana herzamanki gibi açılış ekranı fakat sonra tepki vermiyor kumanda kullansamda , tv üzerindeki manuel tuşları kullansamda birşey açamıyorum . Menüyü açsam fabrika ayarlarına felan geri dönecegim ama orasınıda açamıyorum haliyle . Sadece açıp kapatabiliyorum. İnternette böyle bi sorun bulamadım fakat en yakını anakart arızası olabilir diye geçiyor. Fikrinizi belirtirseniz sevinirim çözüm adına. cihaz yaklaşık 4 yıllık ve garantisi yok şuan.

not: konuyu uygun yere açamamış olabilirim eğer öyleyse özür dilerim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



L
11 yıl (74 mesaj)
Çavuş

Merhaba
Tv nizin bu problemini çözmek için teknik servis den destek almalısınız. Yüksek ihtimalle Main board ın bayos programı bozulmuş. Yazılımla da çözülebilir alakartta değişmesi gerekebilir.




Bu mesajda bahsedilenler: @dv8Stryker
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.