Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
752
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Gittigidiyor sıkıntılı satıcı
C
11 yıl (546 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,

Gittigidiyor'dan bir satıcıdan 4 GB vengeance 1600 MHz ram ve MSI 970A-G46 anakart aldım.

Fiyatları piyasa fiyatının altında , sıfır ve 2 yıl garantili olduğu yazıyordu. Anakart için sadece içerisinde arka aynasının eksik olduğu yazıyordu ve bende aldım.

Ürünler geldi. Anakartın kutusu üzerindeki Seri no yırtılmış ve üzerinde seri no yazan CD yok kutuda. Bende bi kıllandım kart üzerinden seri nosuna bakıp penta dan sorgulattığımda 24.11.2014 tarihinde garantisinin başladığı yazıyordu. Sizce ne yapmalıyım , ürün kozmetik olarak sıfır ama içime kurt düştü deneme imkanımda yok yeni topladığım için sistemi. Ödeme onay vermedim ve satıcıya durumu farkettiğime dair mesaj attım , biz firmadan aldık size yolladık bazen böyle durumlar olabilir isterseniz ürünü geri yollayın gibi bir cevap aldım. Kartı 169 Liraya aldım. Faturası vs var. Ödeme onayı vermedim henüz. Sizce ne yapmalıyım?

Penta ya mail attım ve ürünün servis raporu olmadığı cevabını aldım yani tamir görmüş ürün değilmiş.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgrcsr -- 4 Şubat 2015; 17:49:06 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.