Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1725
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Miles&Smiles / Adios / Parafly / Maximiles - Hangisini Almalı?
C
11 yıl (962 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

ben bonus gold ve amex kullanıyorum, aslında memnuniyetsiz de değilim ama senede 2-3 defa yurt dışına çıkıyorum ve ayda ortalama 2000-2500 kredi kartı harcamam oluyor en az.

şimdi bu harcamalar ve uçak kullanma sıklığım düşünüldüğünde bu uçuş kartlarından birine geçmemin faydası olur mu bir de bu harcamayla ayda ne kadar mil/puan biriktiririm? ve bana ne kadar sürede faydası dokunur?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



S
11 yıl (1091 mesaj)
Yüzbaşı

Cevap yazmıştım size??



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
11 yıl (962 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

biliyorum ama halen kararsızım açıkçası.




Bu mesajda bahsedilenler: @salihbocX
B
10 yıl (10 mesaj)
Er

31 aralık 2015 tarihinde silinecek nilleriniz nakit alınır. 05532544336 cenk



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.