Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1075
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Slow watches - Bilgisi olan var mı?
T
12 yıl (554 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba, nette gezinirkenhttps://www.slow-watches.com/ isimli siteye denk geldim. Yeni bir tasarım ve swiss saatler. Yelkovan ve saniye ibresi yer almiyor anladigim kadariyla.
Çok şık gorunuyor fiyatları da 200 euro civari. Saat sektorunun iphonu olabilir tanıtımı guzel yapilirsa gibi..



< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



P
12 yıl (4133 mesaj)
Yarbay

T
12 yıl (554 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Baktım sagolun. Guzel modeller agir ve şık gercekten. Ama alman saat konusunda pek fikrim yok. Yukardaki saatin tek ibre tasarımı ve swiss olmasi dikkatimi cekmisti..


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @peugeot206WRC
P
12 yıl (4133 mesaj)
Yarbay

Almanlar da saat konusunda isviçreliler kadar iddialıdır aslında, özellikle almanya isviçre sınırında bir çok ünlü kasaba var saat üretiminde. Meistersinger'lerin mekanizması da ETA yani swiss. Bir ara çok araştırmıştım bu saatleri.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.