Sayın arkadaşlar bu adreste bulunan devreyi yaptım gayet güzel çalışıyor.
http://www.xlentelectronics.nl/ Benim istediğim programda değişiklik yaparak 3 sensör bağlayıp üç ayrı bölgenin sıcaklık ve nem değerlerini ölçüp pc ye kayıt etmek. Visual Basic pc yazılımlarından hiç anlamıyorum. Eğer mümkünse lütfen,bu programı ücreti karşılığında yazabilirmisiniz. Saygılarımla.
Programın görüntüsü bu şekilde http://www.xlentelectronics.nl/ ben bunun gibi üç ayrı bölgeyi kontrol edip üç ayrı görüntü almak istiyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
http://www.xlentelectronics.nl/
Benim istediğim programda değişiklik yaparak 3 sensör bağlayıp üç ayrı bölgenin sıcaklık ve nem değerlerini ölçüp pc ye kayıt etmek.
Visual Basic pc yazılımlarından hiç anlamıyorum.
Eğer mümkünse lütfen,bu programı ücreti karşılığında yazabilirmisiniz.
Saygılarımla.
Programın görüntüsü bu şekilde
http://www.xlentelectronics.nl/
ben bunun gibi üç ayrı bölgeyi kontrol edip üç ayrı görüntü almak istiyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.