Herkeze hayırlı akşamlar : Şuanda 2002 model opel astra g kasa var araç 10 yıldır bizde satıp opel insignia almayı düşünüyoruz 2.0 cdtı aracın yakıt tüketimi nasıl kullanan varsa eksigi artısı nelerdir
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
2.0 cdti yakıt konusunda birşey söyleyemem ama insignia 'yı ilk çıktığı 2010 yılından beri kullanıyorum şuanda 50.000km 'de halen ilk günkü malzeme kalitesini ve tokluk hissini kaybetmeten bir araçtır. prestij anlamında da yeterli ilgiliyi gördüğünü söyleyebilirim. Bu arada araç konusunda zor beğenen biri olduğumu bilmenizi isterim.
Merhaba 2012 yılından beri CDTI 130 bg araç kullanmaktayım. Şehir içi yakıt tüketimi benim araçta 10 litre. Şehir dışı tüketim ise yolun durumuna ve hızına bağlı. Genelde 5-6 litre arasında değişiyor.
Şuanda 2002 model opel astra g kasa var araç 10 yıldır bizde satıp opel insignia almayı düşünüyoruz 2.0 cdtı aracın yakıt tüketimi nasıl kullanan varsa eksigi artısı nelerdir
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.