Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
671
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Wifi sinyal artırıcı acces poınt önerisi
A
12 yıl (164 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Herkese merhaba,
Konuyu kısaca açıklıyorum neti aynı binada aynı katta olna kuzenimden çekiyorum.Modemde anten yok benim konumumla modem arasında 4 duvar var ve 3. duvarda telefonda 2 diş çekiyor bu bana yetiyor 4. duvarda 1 diş çekiyor acces poınt alarak 3 duvara koyup sinyali çoğaltmak istiyorum asıl kullanacağım alanda ise duvara sıfır yaklaşınca anca 1 diş çekiyor ama kopma yaşanıyor daha önce tp link tl wa850re cihazını aldım ama ondan ilk gün performanas aldım sonraki günler bişey oldu cihaza eski performansını vermedi bende iade ettim şimdi acces poınt alacağım yardımlarınız bekliyorum aklımda olan ve bana önerilen ürün tp link tl-wa901nd ürünü üç anten var galiba bu işimi görürmü yoksa gereksiz mi bu fiyata bilgisi olan ve ürün kullananlar ve kullanım şekli benimkine benzer ürünü olanlar lütfen öneride bulunsun.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.